У Чернівцях п’яний водій іномарки намагався втекти від поліції

28.09.2018

патрульна поліціяУ ніч проти четверга, 27 вересня, на перехресті вулиць Білоруської та Лубенської патрульні помітили автомобіль ВМW. Водій зупинив своє авто у центрі проїзної частини, чим створив небезпеку для руху інших транспортних засобів.

Помітивши охоронців порядку, водій здійснив маневр, направивши своє авто на службове. Потім різко змінив напрямок руху. Охоронці порядку увімкнули звуковий сигнал та проблискові маячки червоного кольору з вимогою зупинити автомобіль. Натомість водій почав тікати від переслідування.

Через затор, що утворився на вулиці Прутській, водій був змушений зупинитися. Під час спілкування, інспектори виявили у нього ознаки сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

Патрульні склали на нього протоколи за ст.130 КупАП (керування автомобілем в стані сп’яніння), ст. 122-2 КУпАП (невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини