У Чернівцях проведуть капітальний ремонт на вулиці Белінського

28.09.2018

ремонтні роботиПід час вчорашньої сесії міськрад депутати підтримали петицію щодо капітального ремонту вулиці Віссаріона Белінського. Відповідний проект рішення щодо капітального ремонту вулиці буде внесено до Програми “Комфортне місто” на 2019-2020 роки.

Зокрема, відповідна петиція була попередньо розглянута за участю автора та працівників департаменту житлово-комунального господарства міської ради.

Виконання  робіт з капітального ремонту вул. Белінського Віссаріона з заміною водопровідних та каналізаційних мереж в 2018-2020 році включено в проект рішення міської ради щодо внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м.Чернівцях на 2017 – 2020 роки «Комфортне місто».

Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено отримати технічні умови на ремонт підземних інженерних мереж по вулиці  Віссаріона Бєлінського, при наявності фінансування – виготовити проектно-кошторисну документацію. При формуванні міського бюджету міста Чернівців на 2019-2020 роки доручено передбачити необхідний обсяг видатків на виконання робіт з капітального ремонту вулиці Віссаріона Бєлінського з заміною водопровідних та каналізаційних мереж, – повідомляє прес-служба міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини