На Буковині шахрай незаконно продав квартиру пенсіонера

25.09.2018

житлоЧернівецька місцева прокуратура затвердила та передала до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного уродженця Сторожинця за обвинуваченням у  скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3. ст. 357, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 190 КК України.

Досудовим розслідування встановлено, що обвинувачений незаконно заволодів  квартирою 53-річного чернівчанина та продав її третім особам. Зокрема, знаючи, що потерпілий веде асоціальний спосіб життя та зловживає спиртними напоями, зловмисник за допомогою невстановлених слідством осіб, заволодів його паспортом, підробив документи, за допомогою яких нотаріально засвідчив довіреність на право розпоряджатись вказаною квартирою та наявним в ній майном на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Продовжуючи свій злочинний умисел, чоловік від імені потерпілого уклав з третьою особою договір купівлі продажу вказаного об’єкту нерухомості. Своїми незаконними діями зловмисник завдав матеріальної шкоди потерпілому та його 55-річній сестрі, яка фактично була власницею квартири за договором дарування, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини