У Чернівцях відремонтують ще два міжбудинкових проїзди на проспекті Незалежності та Миколайчука

06.09.2018

проїздПід час сесії депутати міькради розглянули дві петиції щодо  проведення капітального ремонту міжбудинкових проїздів.

Зокрема, петицію щодо капітального ремонту або реконструкції між будинкових проїздів на проспекті Незалежності, 99, 101, 103 підтримали 24 депутати.

У затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017–2020 роки «Комфортне місто» виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду по проспекту Незалежності, 99 передбачено на  2018 рік.

Департаменту житлово-комунального господарства доручено підготувати бюджетний запит на капітальний ремонт між будинкового проїзду по проспекту Незалежності, 99 та включити капітальний ремонт проїздів по проспекту Незалежності, 101 та 103 до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017–2020 роки «Комфортне місто».

Також, працівникам водоканалу доручено провести обстеження технічного стану оглядових каналізаційних і водопровідних колодязів та мереж за адресою проспект Незалежності, 99, 101, 103.

Ще одну петицію щодо капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вулиці І. Миколайчука підтримали 25 депутатів.

У затвердженій Програмі будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто» виконання робіт з капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вулиці І. Миколайчука, 5-7 передбачено на 2018 рік.

Враховуючи обмежене фінансування, в 2018 році першочергово планується завершити ремонтні роботи на тих об’єктах, які були розпочаті минулого року.

У разі наявності фінансового ресурсу розглядатиметься можливість виконання у цьому році ремонтних робіт  на міжбудинкових проїздах,  які не потрапили у перелік об’єктів для першочергового фінансування, в т.ч. і міжбудинкового проїзду на вул. І.Миколайчука, 5-7.

Депаратменту житлово-комунального господарства доручено підготувати бюджетний запит на капітальний ремонт міжбудинкового проїзду на вулиці І. Миколайчука, 5-7, – повідомляє прес-служба міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини