На вулиці Щербанюка розпочався капітальний ремонт (фото)

05.09.2018

Щербанюка

Знятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук за час свого керування містом так і не зміг відремонтувати вулицю Щербанюка, яка перебувала у жахливому стані. Підлеглі Каспрука підсипали її гравієм, багнюкою, але вже перший же дощ і кілька автівок, приводили вулицю до первісного стану. Днями на Щербанюка все ж розпочали капітальний ремонт.

У зв’язку з продовженням капітального ремонту на Щербанюка до 8 вересня проїзд вулицею буде дозволено лише маршрутним автобусам. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук депутат Володимир Бешлей.

“У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на вулиці Олександра Щербанюка перекрито рух транспорту на відрізку дороги від вулиці Героїв Небесної Сотні до вулиці Василя Аксеніна. До 8 вересня під час виконання ремонтних робіт буде дозволено проїзд лише маршрутним автобусам. Просимо врахувати обмеження та заздалегідь спланувати свій маршрут, аби уникнути незручностей. Наразі тривають роботи з встановлення бордюрів та проводиться фрезерування дорожнього полотна.

Пропозиції та зауваження щодо якості ремонтних робіт приймаються на Viber +380 (66) 085 07 05″, – повідомив Володимир Бешлей.

 

 

ремонт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини