Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав з Днем знань першачків Кам’янської ЗОШ на Глибоччині

03.09.2018

80977Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян завітав на свято Першого дзвоника до загальноосвітньої Кам’янської школи І-ІІІ ступенів Глибоцького району, де привітав учителів, школярів та батьків з Днем знань і початком нового навчального року.

«Мені надзвичайно приємно у цей день бути у колі моїх односельчан, яких я щиро шаную за працелюбність і щире бажання зробити своє село найкращим. Кам’янка користується на Буковині доброю славою, у тому числі завдяки багатодітним родинам, які тут проживають Що й казати: малечі у нашому селі з кожним роком стає все більше і більше. І саме цей приємний факт спонукав владу розпочати спорудження нового сучасного корпусу Кам’янської школи. Місяць тому було розпочато роботи з підготовки до спорудження додаткового корпусу школи, у якому заплановано розмістити не лише комфортні класи, але й сучасний спортзал та дошкільний навчальний заклад», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

80973

Відтак, посадовець подякував педагогічному колективу Кам’янської ЗОШ за роботу, а кращих учителів школи нагородив Почесними грамотами та цінними подарунками Чернівецької обласної ради.

80961

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини