Василь Продан пропонує створити у Чернівцях музей міста

30.08.2018

нацбанкПід час прямого ефіру у програмі «Чия правда?» на каналі «Чернівецький промінь» чернівчани мали змогу задати питання секретарю Чернівецької  міської ради Василю Продану.

Зокрема, під час телефонного дзвінка до студії чернівчанин поцікавився долею старовинного годинника, який знаходився у кабінеті міського голови.

Василь Продан повідомив, що старовинний австрійський годинник потребує ремонту, а також наголосив, що за роки на посаді міського голови, Каспрук перетворив кабінет на музей.

«Годинник не працює вже тривалий час і його віддали в ремонт. Для чого в кабінеті непрацюючий годинник? Звичайно його треба відремонтувати. Він дійсно був старовинний і я не знаю, чи він з австрійських часів, однак виглядає, як раритетний.

Але кабінет міського голови – це не музей. Це кабінет робочий, функціональний, з якого треба керувати містом. Відповідно всі ці вази, штори, годинники, старі меблі – це гарно для музею. Треба, доречі, організовувати музей міста. Я бачу найкращим місцем для нього – це приміщення Нацбанку. Нацбанк відмовляється від цього приміщення. І зараз вирішується питання, буде воно передане юстиції, чи суду, чи міській раді. Звичайно, я вважаю, що це приміщення треба передати міській громаді і, відповідно, у ньому робити музей міста. І там розміщати вази, годинники і таке інше”, – розповів Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини