Середюк жорстко відповів Бурбаку та його посіпакам

28.08.2018

середюкОстаннім часом у ЗМІ лояльних до «Народного фрониту» та Максима Бурбака, активно лунали звинувачення на адресу заступника міського голови Володимира Середюка, в яких його звинувачували  в заангажованості та упередженості при розробці конкурсної документації на визначення управителя в багатоквартирних будинках. Більше того одіозний нардеп особисто очолив «травлю» Середюка у «своїх» ЗМІ виступивши в прямому ефірі.

Звинувачення полились тоді, коли люди наближені до «Народного фронту» почали втрачати вплив на КЖРЕПи через реформу у сфері ЖКГ. Нагадаємо, що у Чернівцях провели конкурси на яких замість монополіста КЖРЕПу на обслуговування будинків змогли прийти управлінські компанії на конкурентних засадах.

Зрештою Володимир Середюк жорстко відповів нардепу та іншим представникам «Народного фронту», які намагаються загальмувати реформи, за які ж самі зовсім нещодавно голосували. Щоправда заступник міського голови був максимально коректний і не назвав прізвища «смотрящих» за КЖРЕПами, але за нашою інформацією він мав на увазі прислужника Бурбака Сергія Обшанського, який має певні фінансові зацікавленості з 9 та 11 КЖРЕПів та праву руку нардепа в міськраді Андрія Романчишина, який «кришував» 17-ий КЖРЕП.

«Зважаючи на той шквал брехні який лунає в деяких засобах масової інформації та, в так званих, журналістських розслідуваннях, які, як завжди однобоко ретранслюють висловлювання деяких політиканів, які є абсолютними дилетантами у сфері управління багатоквартирними будинками та звинувачують мене в заангажованості та упередженості при розробці конкурсної документації на визначення управителя в багатоквартирних будинках, я хотів би пояснити, що ж насправді відбувається.

Як на мене, причина такої активності представників однієї з політичних сил пов’язана з тим, що по деяким лотам виграла “не та компанія”, а точніше компанія на яку вони вже не матимуть впливу, а їхній смотрящий, який близький до міського голови, залишиться без роботи.

Крім того даний “ефективний менеджер” за інформацію КП “Чернівціспецкомунтранс” успішно довів 2 КЖРЕПи фактично до стану банкрутства і тільки завдяки втручанню керівництва міської ради рахунки цих ЖРЕПів ще досі не заблоковані.

Їхній ставленик не здатен був не тільки якісно підготувати конкурсну документацію на конкурс, але й двічі був дискваліфікований на тендері по прибиранню прилоткової території.

Я хотів подискутувати з цими “експертами” в прямому ефірі, але їм комфортніше просто коментувати, щоб їм ніхто не перечив і не задав незручні питання», – написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук Володимир Середюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини