Зусилля потрібно об’єднувати, незважаючи на політичні погляди, та разом працювати задля міста, – Василь Продан

21.08.2018

василь проданНародні обранці, які відмовилися взяти участь у голосуванні за відставку колишнього міського голови Олексія Каспрука, робили це не через власні переконання, а через «лінію партії» або інші політичні обставини. Про це секретар Чернівецької міської ради Василь Продан розповів в інтерв’ю виданню «Чернівці 24».

Зокрема, на думку Василя Продана, представники фракції «Солідарність» змушені були відмовитися голосувати за це питання через вказівку «зверху» від своїх політичних соратників. Цим вони зайвий раз підкреслили, що представники «Народного Фронту» боялися, аби їхній однопартієць Олексій Каспрук не виглядав ще гірше після голосування. Адже за його відставку могло проголосувати значно більше депутатів, якщо у цій процедурі брали б участь представники «Солідарності».

Водночас, Василь Продан запевнив, що в міській раді ніхто не буде вдаватися до цькувань депутатів, які не взяли участь у голосуванні. Зокрема й тих, хто нині обіймає посади в структурних підрозділах мерії, – пише promin.cv.ua.

Депутати Бабух, Сафтенко та Матвієнко не мали іншого виходу, як відмовитися від голосування. Адже вони є підлеглими Каспрука. Не бачу причини позбавляти їх через це посад. Якщо вони бажають продовжувати працювати на благо міста, то залишаться на своїх місцях. Взагалі, не бачу сенсу ділити депутатів на «наших» та «не наших», як це робив колишній мер. На мою думку, зусилля потрібно об’єднувати, незважаючи на політичні погляди, та разом працювати задля міста. А ділити народних обранців – це все одно, що вдаватися до брудних передвиборних технологій 2004 та 2010 років, коли Україну ділили на Схід та Захід“, – заявив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини