Тролейбусне управління може очолити Юрій Бурега

16.08.2018

БурегаУ Чернівцях депутат міськради від “Батьківщини” Юрій Бурега заявив про свої наміри очолити комунальне підприємство “Чернівецьке тролейбусне управління”.

Про це депутат повідомив у коментарі кореспонденту molbuk.ua

Так, на запитання журналіста, чи правда, що у міськраді мають намір його призначити керівником тролейбусного управління, Бурега дав ствердну відповідь.

Не призначили ще, але я би хотів працювати в тролейбусному управлінні“, – сказав він.

Депутат додав, що розмови про це у ратуші йшли, але “ситуація наразі залишається на рівні розмов”.

Водночас обранець додав, що має освіту, яка необхідна для людини, яка хоче очолити це комунальне підприємство.

Я би зайнявся якоюсь конкретною роботою по якомусь конкретному комунальному підприємству. Я сам подумав, що оскільки нині є вакантне місце директора Чернівецького тролейбусного управління, то спробував би свої сили в цьому напрямку, в якому я ще не працював“, – додав Юрій Бурега.

Разом з тим, депутат не вважає, що у випадку його призначення керівником ЧТУ, це буде розплатою за його голос за дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука.

Всі кричали, що я продався за посаду. Ніхто не продався. Ні зі мною, ні з іншими про посади не говорили. Я може навіть не пішов би нікуди взагалі. Але те, що я хотів би себе спробувати в тролейбусному управлінні, я приховувати не буду“, – повідомив Юрій Бурега.

Джерело: “Молодий буковинець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини