Суд оштрафував чоловіка, який намагався підкупити буковинського прикордонника

13.08.2018

гроші_наручникиСторожинецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, зареєстрованому за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

У липні цього року житель Прикарпаття задля безперешкодного перетину державного кордону через пункт пропуску міжнародного автомобільного сполучення «Порубне-Сірет» митного поста «Вадул-Сірет» Чернівецької митниці ДФС на в’їзд з Республіки Румунія в Україну намагався надати інспектору прикордонної служби 85 євро та 50 гривень хабара за безперешкодний перетин кордону на автомобілі марки «BMW»  (іноземної реєстрації) без документів, що підтверджують право користування та власності на цей транспортний засіб.

Вказані незаконні дії правопорушника були відповідно задокументовані слідчо-оперативною групою.

У ході досудового розслідування обвинувачений визнав неправомірність своїх дій та уклав угоду з прокурор про визнання винуватості.

Глибоцький районний суд затвердив вказану угоду, визнав винним правопорушника у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді 8 500 гривень штрафу, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини