Дії нардепа Бурбака лише ускладнюють ситуацію на Буковині – голова ОДА Олександр Фищук

10.08.2018

фищукГолова обласної державної адміністрації Олександр Фищук вважає, що постійні скандали, притаманні політичній діяльності народного депутата Максима Бурбака, шкодять Чернівецькій області. Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Чернівецької облдержадміністрації.

«Буковина завжди вирізнялася толерантними стосунками між людьми різних  етнічних, релігійних чи політичних уподобань. Саме це стало запорукою миру та благополуччя у нашому краї, – наголосив посадовець.– На жаль, нардеп Максим Бурбак у своїй політичній діяльності послуговується іншими засобами роботи – скандалами, постійною і безпідставною критикою всіх і вся, чим сприяє дестабілізації ситуації в області».

«Вважаю, що саме його вина в тому, що міський голова так і не зміг сформувати в раді більшості. Бо політика – це мистецтво домовлятися і працювати спільно, а не займати позицію «а баба яга проти». Досить воювати одне з одним. Потрібно об’єднуватись довкола розбудови держави і нашого регіону зокрема, – підкреслив Олександр Фищук. – Остання заява про те, що Максим Бурбак іде в опозицію до ОДА, мене загалом шокувала. Зрештою, чи не опиниться він в опозиції до самого себе?!»

Голова ОДА Олександр Фищук звертається до усіх учасників політичного процесу Буковини: «Досить дбати про власні рейтинги, амбіції та гроші. Наше з вами завдання – служити українському народу, розбудовувати державу. Ми повинні чути один одного та йти на компроміси заради розвитку і добробуту буковинської  громади», – йдеться в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини