За два роки Федорук нічого не зробив для свого округу, – нардеп

07.08.2018

рудикДо виділення грошей для Буковини різною мірою докладають рук всі буковинські нардепи. Про це у програмі «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів позафракційний народний депутат Сергій Рудик.

Він народився у Чернівцях, щоправда, вже багато років обирається мажоритарником у Черкаській області. За його словами, зазвичай ті, хто сприяв виділенню коштів менше, говорять про це охочіше за тих, хто доклав значно більших зусиль.

“Просто написати листа та відправити Прем’єру може кожен нардеп, якщо в нього руки, ноги та голова бодай трохи комунікують між собою. Але цього мало. Ділом свою активність найбільше проявляє Оксана Продан. Вочевидь, недарма вона очолює міжфракційне об’єднання «Буковина». Це взагалі унікальна ситуація. Адже вона пройшла до парламенту за списками фракції. Особисто я не дуже позитивно ставлюся до роботи «списочників», бо обираються вони не шляхом безпосередньої роботи з людьми”, – каже Сергій Рудик.

За словами нардепа, серед буковинських депутатів також можна виділити роботу Григорія Тіміша та Івана Рибака. Водночас, два роки бездіяв на своєму окрузі Микола Федорук. Лише протягом останнього року він почав проявляти активність, – пише promin.cv.ua. 

“При всій повазі до Миколи Трохимовича не вважаю, що він є активним мажоритарником. Те, що чую від своїх помічників, які працюють в Чернівцях, можна було б і активніше працювати, відстоюючи інтереси міста. Принаймні, в частині фінансових вливань. Оцінку роботи своїх колег даю, як рівновіддалений політик. Можу дозволити собі бути об’єктивним, бо вчергове обиратимусь на своєму звичному окрузі в Черкаській області, а не в рідних Чернівцях”, – заявив Сергій Рудик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини