Україна зможе перемогти у війні за рахунок економічних перетворень і сильної армії, – Олександр Шевченко

07.08.2018

шевченкоУкраїна зможе перемогти у війні з Росією і захистити себе від подальшої агресії лише за рахунок економічних перетворень і сильної армії. Про це під час відеочату у соціальній мережі Facebook заявив народний депутат від УКРОПу Олександр Шевченко, – пише прес-служба партії “УКРОП”.

«Жодна країна світу не нападе на державу з сильною армією і розвиненою економікою. Відповідно, економічні перетворення і формування сильної армії не дадуть іншим країнам на нас напасти», – зазначив укропівець.

На думку нардепа, наступна влада повинна забезпечити ріст економіки та створити передумови для повернення українців, які виїхали за межі нашої країни через війну.

«Чи вбачають в Україні перспективи жителі анексованого Криму і окупованого Донбасу? За цієї влади точно не вбачають. Якщо ми будемо жити краще, ніж у Московії чи навіть у Європі, тоді ці люди точно захочуть повернутися в Україну», – наголосив нардеп.

Утім, представники української влади не зацікавлені у перемозі над агресором, адже вони продовжують заробляти надприбутки за рахунок контрабанди через лінію розмежування на Донбасі. Більше того, українські можновладці відкрито ведуть бізнес на окупованих територіях та в РФ.

«Щоби закінчити війну, слід у першу чергу скинути чинну владу, представники якої мають бізнес у Росії. Також не можна давати так вільно почуватися в Україні російському бізнесу, більша частина якого так чи інакше пов’язана з Володимиром Путіним», – підкреслив Олександр Шевченко.

За його словами, Україна більше не може собі дозволити купувати товари у Росії та утримувати президента, фабрики якого постачають свою продукцію на окуповані території під виглядом інших брендів.

«Поки при владі будуть злочинці, які тримають відмиті гроші у різних офшорах і яких одночасно шантажують з Московії, ЄС та США, Україні не бачити тієї незалежності, за яку ми боремося вже століттями», – констатував укропівець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини