Депутати вирішили питання чернівчан з Рівненської,10 з яким Каспрук не міг розібратися декілька років

01.08.2018

рівненська10Депутати міськради за одну сесію поставили крапку у питанні багатоповерхівки на вулиці Рівненській, яке колишній мер Каспрук не міг вирішити роками. Тож, невдовзі люди зможуть заселитися у придбані квартири.

На сьогоднішній сесії Чернівецької міської ради депутати затвердили проект договору, який стосується завершення будівництва шостої секції скандального довгобуду на вулиці Рівненській, 10.

Зокрема, згідно з договором, забудовник повинен буде сплатити частину вартості добудованої шостої блок-секції (під’їзду) будівлі в розмірі 8% від загальної площі.

Частку вираховуватимуть за кошторисною вартістю забудови, а не за опосередкованою ціною Міністерства регіонального будівництва, як це було раніше.

Крім того, виконкому рекомендували присвоїти адреси квартирам власників, які подали до міської ради усі необхідні документи та підтвердження сплати за житло. Водночас, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин повинен буде здати в експлуатацію будівлю до кінця вересня, – повідомляє promin.cv.ua.

За пропозицією Володимира Бешлея, депутати взяли на контроль цей процес. Відтак, на вересневій сесії співробітники ДМБК мають прозвітувати про готовність забудови до здачі в експлуатацію.

Нагадаємо, суперечки щодо будівництва на вулиці Рівненській, 10 тривали 4 роки, внаслідок чого інвестори, які вклали гроші у житло, не мали змоги заселитися у власні оселі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини