Яценюк вважає, що дискредитація «Стіни», на будівництві якої вкрали 17 мільйонів – це справа рук «Кремля»

30.07.2018

стіна яценюкКолишній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вважає, що Росія намагається зіпсувати імідж проекту “Стіна”, бо не хоче посиленого кордону між країнами.

Про це він розповів у коментарі «Радіо Свобода».

«Москва відкрито не бажає мати кордон між Україною та Росією. Тому Кремль докладає величезних зусиль, щоб завадити або дискредитувати будь-який прикордонний проект», – каже він.

При цьому екс-прем’єр наполягає, що проект – цілковитий успіх. «Це частина одного з найбільших досягнень уряду після Майдану та зусиль усього українського народу: відновлення обороноздатності країни», – заявляє він.

Яценюк називає неправдивими, «у стилі Геббельса», звинувачення його в організації будь-яких неправомірних дій, що підживлюють “пропаганду Кремля», – повідомляє «Українська правда».

Нагадаємо, що з 2014 року на проект «Стіна», ідеологом якого був саме Яценюк, було виділено 680 мільйонів гривень. Її будівництво досі не завершено. Та й своїм зовнішнім виглядом «Стіна» не нагадує серйозну оборонну перешкоду. Більше того, детективи НАБУ встановили, що на будівництві «Стіни» вкрали, як мінімум 17 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини