На Буковині двоє чоловіків побили поліцейського (фото)

30.07.2018

2

Наразі поліцейський знаходиться у районній лікарні з травмами середньої важкості.

Двоє поліцейських Новоселицького відділення поліції прийшли на подвір’я, де проживають двоє раніше судимих буковинців. Як розповів начальник кримінальної поліції Ігор Химейчук, під час спілкування із власницею домогосподарства, на подвір’я вийшов один із молодих чоловіків, який поводився зухвало, телефоном викликав “на підмогу” свого брата, котрий прибув озброєний металевою трубою.

Під час суперечки розпочалася штурханина, під час якої, скориставшись балончиком із газом “Терен-4м”,  брати виштовхали одного з оперативників за ворота, замкнули калитку, а другого оперуповноваженого, 26-річного старшого лейтенанта, побили, завдавши серйозні тілесні ушкодження (нині поліціянт перебуває на лікуванні у Новоселицькій ЦРЛ).

В цей час на підмогу неозброєним колегам прибула оперативна група, нападників затримали на місці події. Під час обшуку у помешканнях виявили холодну зброю, набої до мисливської зброї, шприц з невідомою речовиною та обладнання для виготовлення наркотичної речовини.

За обома затриманими – Бринзилою і Катеренчуком (брати змінювали прізвище через “паспортні” проблеми) – тягнеться довгий шлейф “подвигів”: шахрайство, крадіжки, хуліганство, грабіж, злочини пов’язані з обігом наркотиків та інше.

Нині суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою на 2 місяці. Обом інкримінується умисне завдання працівнику правоохоронних органів побоїв, або інших тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків, ч. 2, яка передбачає до 5 років позбавлення волі.

Крім того, перевіряється причетність братів до інших злочинів, вчинених на території району, – пише Район-інфо.

3

4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини