Останньою краплею для депутатів стала інформація про причетність міського голови до корупційних схем, – Богдан Ковалюк

27.07.2018

ковалюкДепутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк пояснив, чому 29 народних обранців проголосували за дострокове припинення повноважень мера Олексія Каспрука.

У ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» він розповів: останньою краплею стала причетність міського голови до корупційних схем.

“Мер представив себе як невдалий господарник, який не може налагодити співпрацю з депутатами. Він не хотів із нами спілкуватися. Наприклад, нашу фракцію (“Самопомочі”, – ред.), коли ми ще були фракцією, поки міський голова не почав писати на нас доноси, то він запросив лише раз на розмову. Та останньою краплею для депутатів стала інформація про причетність міського голови до корупційних схем”, – заявив Богдан Ковалюк.

Нагадаємо, нещодавно на телеканалі «Чернівецький промінь» вийшло розслідування. Як з’ясували журналісти, за додаткову незаплановану надбудову забудовник розрахувався з мером пентхаусом на 116 квадратних метрів. Аби замести сліди хабара, міський голова оформив оселю на родичів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини