Бурбак, за допомогою «тітушок», готував силовий сценарій зриву вчорашньої сесії міськради

27.07.2018

ратуша_поліція1Проте поліція не дала втілити в життя план «Народного фронту»

Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук розповів журналіст Василь Забродський.

«Як стало відомо з достовірних джерел, оточення відставленого Каспрука, кероване Бурбаком, готувало силовий зрив вчорашньої сесіі Міської Ради. Групи молодих спортсменів якогось там «Монгола», яких в народі вже давно називають тітушками, за планами епідерсії у момент проведення голосування повинні були увірватись до сесійної зали і зірвати сесію. Але умілими діями правоохоронців цей план було зірвано. Не даремними були огляди речей на вході до Ратуші і рекордна кількість поліціі навколо.

Достеменно невідомо, хто саме з керівництва УМВС відмовився співпрацювати із колишнім кримінальним авторитетом «Монголом», який зараз очолює «силовий блок» Бурбака, і ледь не ногами відкриває двері всіх правоохоронних структур, але спецоперацію по захисту місцевого самоврядування поліція провела на «відмінно», – розповів Василь Забродський.

У поліції повідомили, що для безпеки учасників сесії кінологи та вибухотехніки оглянули приміщення міської ради. Під час поверхневої перевірки громадян на вході до будівлі ратуші поліцейські не допустили пронесення декількох складних ножів і газового балончика з слізогінною речовиною, які не є холодною зброєю чи спецзасобом.

Посилені наряди поліції забезпечували правопорядок і безпеку громадян на прилеглій до міськради території та були готові відреагувати на будь-які ускладнення ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини