Керівника МКП «Реклама» Тараса Унгуряна звинуватили у махінаціях з рекламними щитами

25.07.2018

рекламаГосподарський суд Чернівецької області зобов’язав Чернівецьку міську раду забрати у МКП «Реклама» виключні повноваження у сфері розміщення зовнішньої реклами у місті та припинити привілеювати це підприємство на ринку послуг з демонтажу рекламних засобів. Про це свідчить рішення суду від 16 липня.

Йдеться про зобов’язання привести у відповідність до чинного законодавства Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами у Чернівцях.

Раніше Чернівецьке ОТВ АМКУ встановило, що спірним Положенням МКП «Реклама» були делеговані виключні повноваження у сфері розміщення зовнішньої реклами у місті, а також це комунальне підприємство мало переваги щодо виконання платних послуг із демонтажу рекламних засобів, – повідомляють «Наші гроші».

Таким чином підприємство «Реклама» знаходилося у привілейованому становищі стосовно конкурентів, що є порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

МКП «Реклама» керує Тарас Унгурян. Колишній директор цього підприємства, Ігор Воронич, у березні цього року звинуватив Унгуряна у махінаціях із встановленням рекламних щитів. Йшлося про перенесення двостороннього білборда на нове місце під виглядом та згідно з виданим дозволом одностороннього білборда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини