Каспрук стверджує, що не їсть людей

24.07.2018

каспрукНапередодні голосування за свою відставку Олексій Каспрук намагається переконати чернівчан, що перед сесією політичні опоненти, нібито, розпочнуть розповсюджувати про нього різноманітний негатив і навіть назвуть людожером.

«Думаю, що десь 25 ввечері підуть сюжети і в фейсбуці інформація про те, що я канібал. І ще багато якихось речей роблю таких, яких не може робити нормальна людина. Я це все розумію. Для того, щоб чим пізніше, тим краще, для того, щоб не було часу мені надати докази, що це не правда. Людей не їм. Харчуюся як і всі нормальні люди. Продукти купую в «Сільпо», – гордо розповів Каспрук.

Олексій Павлович схоже так і не зрозумів, що найбільшим автором негативу про себе є він сам. Достатньо лише подивитись на стан міста, на  розбиті дороги, засмічені вулиці, постійні відключення води, проблеми з громадським транспортом, невиконані обіцянки, послухати, що про Каспрука говорять пересічні чернівчани щодня, і не потрібно нічого вигадувати. Люди вже давно свою оцінку діяльності мера на посаді дали. Але крізь рожеві окуляри, які одягає міському голові його радниця, і через тоновані вікна службового джипу, мер не бачить проблем простих чернівчан.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини