Транспортний експеримент Каспрука над чернівчанами триває. Перестали їздити маршрутки №37 та 38

19.07.2018

38 маршрутка

Перевізник каже, що після, так званого, транспортного експерименту Каспрука, який нещодавно запровадили у Ратуші, обслуговування маршруту стало нерентабельним.

Приватний перевізник відмовився тимчасово обслуговувати маршрутки №37 (вулиця Садова-Чорнівський млин) та №38 (“Епіцентр”-вулиця Миколаївська). Не їздить шість маршруток №38 та одна маршрутка №37. Про це повідомив приватний перевізник Олег Огородник.

“Відмовилися тимчасово обслуговувати маршрут, бо через зміни у схемі руху маршрутка №38 стала нерентабельною. Подекуди не заробляє на дизпальне. Раніше маршрутка їхала вулицею Головною до вулиці Миколаївської. Зараз біля Проспекту звертаємо на вульцю Ясську (колишня вулиця Ватутіна) і їдемо вулицями Миру, Авангардна, Миколаївська. Там маршрутка розвертається практично посеред дороги. Немає жодних зупинок”, – каже приватний перевізник.

Перевізник розповідає, що на зворотньому шляху у маршрутці практично немає пасажирів.

“Назад повертаємося вулицями Авангардна, Кармелюка, Винниченка. Це ділянка протяжністю майже три кілометра, але тут за день може проїхати кілька людей. Зміни запровадженні майже три тижні тому, а пасажиропотоку у цьому районі немає, незважаючи на те, що є багатоповерхівки. Цей напрямок нікому не потрібен”, – переконаний перевізник.

Як відомо, для маршрутки №38 змінили схему руху. Перевізник запевняє, що маршрут став нерентабельним.

Раніше маршрутка №38 їздила за маршрутом “Епіцентр”-вулиця Головна-аеропорт. З 21 липня для нього змінили схему руху – “Епіцентр”-Головна-Ясська-Миру-Миколайчука.

На засіданні робочої групи з реформування транспорту розглядали варіанти розділити маршрутку на №38 та №38А. Але це рішення не погодили, – пише molbuk.ua.

Перевізник нарікає, що у міській раді не дослухаються до жодних альтернативних варіантів. Тому доки призупинили рух маршруток невідомо.

“Немає сенсу обслуговувати два нерентабельних маршрути. Не вистачає грошей на їхній ремонт, заправку, зарплату водіїв. Коли відновимо рух, не можу сказати. Все залежить від рішення міської влади. Ми просимо або повернути стару схему руху, або розділити цей маршрут на №38, 38А та обслуговувати різні напрямки”, – каже Олег Огородник.

Нагадаємо раніше, після скасування маршрутів 11 та 12, також перевізнику стало нерентабельно обслуговувати 6 маршрутів, тож він зняв автобуси з маршрутів і виставив їх на продаж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини