Горе-матір, через яку у колодязі втопилася 2-річна дитина, засудили до 5 років

15.07.2018

жінка гратиНа Буковині суд визнав винною мешканку села Бобівці, Сторожинецького району, яка не виконувала батьківські обов’язки, і в результаті загинула малолітня дитина.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Дмитро Іліка, мати малолітньої дитини протягом тривалого часу не виконувала свої батьківські обов’язки по піклуванню та догляду за дитиною, не створила належних і безпечних умов проживання дитини.

“13 жовтня 2017 року вживши в період з 9 по 12 годину алкогольні напої, лягла спати по місцю свого проживання, залишила без нагляду свою малолітню дитину, в результаті чого у проміжок часу між 16 та 17:30 годинами, дитина впала до криниці, яка розташована на подвір’ї вказаного домогосподарства та відповідно до висновку судово-медичного експерта померла від механічної асфіксії, внаслідок утоплення у воді”, – повідомив чиновник.

Сторожинецький районний суд визнав вказану громадянку винною у вчиненні злочину, передбаченого ст. 166 КК України, та враховуючи всі обставини, призначив їй покарання у виді обмеження волі строком на 5 років та звільнив обвинувачену від відбуття покарання на підставі ст. 75 КК України із іспитовим строком на 3 роки, поклавши на останню обов’язки, передбачені ст. 76 КК України, – пише Сторожинець.інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини