У Чернівцях водій тролейбуса травмував жінку дверима

13.07.2018

водійВчора, водій чернівецького тролейбуса №3 травмував жінку дверима. Всі зауваження пасажирки водій проігнорував та поїхав далі. Про неприємний інцидент у тролейбусі розповів син потерпілої Віктор Чебан у спільноті “СтопХам Буковина”.

“На зупинці Проспект (в сторону центру) тролейбус №288 зажав моїй матері ногу, зідрав шкіру на пальці ноги, забив руку. На зупинці Чапаєва вона вийшла, пішла до нього в кабіну, він проігнорував, не вислухав, і поїхав. Справа в тому, що він був зайнятий іншими пасажирами. В кабіні крім нього був чоловік та жінка з дитиною”,- йдеться у дописі.

Крім цього, як зазначив син потерпілої, що в поліції йому запропонували не писати заяву, проте в ЧТУ відгукнулись на його звернення.

“В ЧТУ все-таки відгукнулись, і сподіваюсь, нас будуть возити нормальні водії, а пасажирам буде безпечніше”, – зазначає чоловік.

У ЧТУ про цей випадок знають. Сьогодні зранку т.в.о керівника ЧТУ Сергій Івашина зустрічався з сином постраждалої.

Водій визнав свою провину. Пояснив, що не бачив жінку. Адже тролейбус має 11 метрів завдовжки. Син жінки претензій до ЧТУ не має і не вимагає догани водію, – пише acc.cv.ua.

“Ми провели бесіду з винуватцем конфлікту і попередили, що якщо такі випадки повторяться, йому загрожує серйозне покарання”, – розповів ІА АСС Сергій Івашина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини