У Чернівецькому СІЗО померла ув’язнена

08.07.2018

СІЗОВ Установі виконання покарань №33 в Чернівцях померла жінка. Про це повідомляє «Громадське радіо» з посиланням на організацію «Альянс української єдності».

Жінка протягом двох тижнів скаржилася на погане самопочуття, але їй не надали належної медичної допомоги. Було схвалено рішення про стаціонарне лікування у медзакладі, однак туди хвора не потрапила, їй виписали рецепт ліків:

«Медики Чернівецького СІЗО здійснили поверхневий огляд хворої, зняли кардіограму. Але не було схвалено рішення про стаціонарне лікування у спеціалізованому медичному закладі», — йдеться у дописі організації на сторінці у суспільній мережі facebook.

Речник заступника міністра юстиції Дениса Чернишова Юрій Маслак повідомив, що смерть констатували 6 липня.

Однак, посадовець зазначив, що жінці одразу викликали швидку допомогу, коли їй стало погано.

«Констатували смерть вчора. Вона перебувала у своїй камері. Коли їй стало погано, наші працівники одразу викликали їй карету швидкої медичної допомоги. Намагалися її реанімувати, але, на жаль, нічого не вдалося зробити», — розповів речник заступника міністра юстиції.

За словами Юрія Маслака, жінка мала низку хвороб, що і спричинило її смерть. Остаточна причина смерті жінки буде встановлена після проведення розтину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини