Персональну відповідальність за транспортний безлад у Чернівцях несуть Каспрук та його радниця, – Бешлей

06.07.2018

БешлейЧерез те, що у Ратуші, фактично, не має структури яка б професійно займалася організацією пасажирських перевезень в місті, нині у цій сфері панує повний безлад. І персональну відповідальність за нього несуть мер Олексій Каспрук та його радниця Ірина Карімова, яка одноосібно і без будь-яких логічних аргументів приймає рішення, які маршрути скорочувати та ліквідовувати.

Таку думку в ефірі програми «Чия правда» висловив депутат міської ради від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

«Це насправді катастрофа, коли радниця міського голови займається організацією пасажирських перевезень. Людина, яка не має відповідної освіти, приймає кардинальні рішення щодо скорочень тих чи інших маршрутів і розказує перевізникам, кому і як працювати на цьому ринку. Звичайно це є просто бардак, і, як наслідок, ми бачимо розбалансування системи організації пасажирських перевезень.

Сьогодні у Департаменті житлово-комунального господарства, фактично, немає відділу транспорту,  немає начальника, відділ не укомплектований, а саме цей відділ безпосередньо займається організацією пасажирських перевезень.

Колись у нас було комунальне підприємство «Центр організацій пасажирських перевезень», але його ліквідували.

Тому, зараз персональну відповідальність цей безлад з маршрутками і тролейбусами у Чернівцях лежить на міському голові і на його радниці, які одноосібно приймають рішення, який маршрут скоротити, який зняти. І подивіться які наслідки ми від цього маємо», – зазначив Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини