Міському голові варто вийти з кабінету на вулицю, щоб зрозуміти чому Чернівці на останньому місці у рейтингу комфортності

06.07.2018

проданТаку думку висловив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь».

«Я не бачив жодного депутата, який був би задоволений міським головою хоча б трішки.  Абсолютно всі, включно з його однопартійцями, кажуть, що він не справляється. Але якщо його однопартійці не можуть голосувати за відставку (це ж одна партійна структура), то всі інші чітко розуміють, що це треба робити.

Ми займаємо зараз останнє місце по рівню комфортності. Це ж не один журнал провів дослідження, чи не одна рейтингова фірма. Всі дослідження, які проводили за останні півроку, дають Чернівцям останнє місце по комфортності проживання.  Це не є нормально.

А міський голова приходить на сесію чи на прес-конференцію, показує всі ці журнали і розказує, що це все не правильно. Та не треба журнал дивитися, вийди на вулицю, подивись на дороги, проїдь у тролейбусі», – розповів Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини