Каспрук навмисно провокує конфлікти, аби підвищити собі рейтинг

06.07.2018

продан3Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан в ефірі програми «Діалоги» на «Чернівецькому промені» розповів про те, що конфлікти мера та облаштування комфортних умов для чернівчан – речі несумісні.

“Якщо перед політиком стоїть задача підвищити рейтинг, то конфлікт є нормальним шляхом досягнення мети. Якщо ж мета стоїть у вибудовуванні комфортного проживання в Чернівцях, суперечки та сварки – найгірший засіб її досягнення”, – каже Василь Продан.

За словами секретаря міськради, перевізники неодноразово казали про те, що 2012 – 2014 роки були золотою ерою для них. Тоді міській владі вдавалося знаходити спільну мову та компроміси, завдяки чому роботу департаментів, управлінь та підприємств ніхто не саботував. Натомість нинішня міська влада йде на конфлікт із усіма: перевізниками, депутатами, виконкомом та підрядниками, – пише promin.cv.ua.

“Зокрема, ми чітко розуміємо, що транспортним експериментом та скасуванням найпопулярніших маршрутів міський голова мститься Миколі Альботі.  Мерові здалося, що саме Микола Тарасович організовував проти нього перевізників. Вважаю, що міський голова не може керуватись у своїй діяльності помстою тій чи іншій людині, тому чи іншому чернівчанину. Повторюся – емоції та конфлікти – це шлях в нікуди”, – заявив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини