Чернівці вже три роки потерпають від бездарної кадрової політики Каспрука

06.07.2018

продан3Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан вважає, що чимало проблем нині місто переживає через кадрову політику мера. Про це він заявив у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь».

“У нас немає сьогодні керівника МіськШЕПу, як немає і директора департаменту житлово-комунального господарства. Натомість у департаменті економіки маємо аж двох очільників: Степана Руденка та Ярослава Кушнірика”, – каже Василь Продан.

За словами гостя студії, проблема полягає у бездарному керівництві міського голови, – пише promin.cv.ua.

“Не може одна людина займати усі посади. Ярослав Кушнірик, виявляється, є експертом і в економіці, і в ЖКГ та навіть був секретарем міської ради. Не здатен чоловік працювати у настільки різних галузях і всюди бути фахівцем. Але це питання не до нього, а до міського голови, який призначає його, ще й робить це незаконно, без конкурсу. Мало того, наскільки мені відомо, Кушнірика знову хочуть повернути до департаменту ЖКГ. Звісно, без проведення конкурсів. Це зайвий раз підтверджує те, що мер зі своїми прибічниками третій рік поспіль керують містом у ручному режимі”, – каже Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини