Через постійне покриття збитків комунальних підприємств місто перебуває в занедбаному стані, – Василь Продан

05.07.2018

продан3Практично на кожній сесії Чернівецької міськради мер Каспрук  закликає депутатів виділяти мільйони гривень комунальним підприємствам на покриття їхніх збитків.

Через це в бюджеті не вистачає грошей на ремонт доріг, будівництво соціальних об’єктів, розвиток інфраструктури. Місто перебуває у жахливому і занедбаному стані, а всі гроші проїдають комунальні підприємства та їх неефективні керівники.

Таку думку в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь» висловив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Це неправильно і ненормально, коли комунальні підприємства збиткові на сотні мільйонів гривень. Із-за цього ми не можемо будувати дороги, стадіони, садочки. Нічого не можемо, тому що все у нас тільки йде на покриття збитків на комунальних підприємствах.

Нам кажуть, що це наше, але це не наш захист, не наші прибутки, це наші збитки. За рахунок того, що ми маємо збиткові комунальні підприємства на будь що інше у нас не має коштів. Подивіться в якому стані у нас площі, які у нас фонтани, дороги, які фасади.

У нас немає коштів, тому, що ми всі працюємо на комунальні підприємства. Навпаки, комунальні підприємства мають працювати на чернівчан і на місто. а ми живемо в якомусь перевернутому світі. Ми ніколи не будемо жити в комфортному місті, якщо у нас все буде комунальне», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини