У Чернівцях політичну силу «За життя» обирають найкращі

10.06.2018

1Ряди Чернівецької організації політичної  партії «За життя» поповнив відомий та досвідчений спортсмен Юліан Степанович Германюк. Юліан Степанович є заслуженим працівником культури і спорту, заслуженим тренером України по дзюдо, тренером  України, головою ФСТ України, дворазовим майстром спорту (самбо і дзюдо) суддею Міжнародної категорії. Юліан Степанович завдяки своїй наполегливості, авторитету та цілеспрямованості виховав 2 заслужених майстрів спорту, 2 майстрів спорту міжнародного класу та майже 40 майстрів спорту України. У свій час, саме він проніс факел олімпіади 1980 року, який до нині зберігається у надійних руках спортсмена.Людина з таким досвідом, як ніхто розуміє, що потрібно для виховання здорової,  активної молоді та розвитку спорту в Україні.

«Я обрав політичну силу «За життя» саме тому, що тут є молода та перспективна команда! В активістів «За життя» нові погляди, присутнє бажання змінювати країну на краще увсіх напрямках. Я ж зі свого боку, як досвідчений спортсмен, який виховав не один десяток молодих людей, буду робити все для виховання здорової молоді та розвитку спорту в нашій області і країні зокрема» ,- зазначив Юліан Германюк.

«Партія «За життя» є новою, перспективною політичною силою. Більша частина наших активістів, це молодь яка прагне будувати нову європейську Україну. Але дуже приємно, що політичну силу «За життя»поповнюють і такі поважні та досвідчені люди, як Юліан Германюк. Я впевнений, що разом ми зробимо багато корисного для виховання нашої молоді та створимо  всі умови для розвитку спорту», – сказав керівник регіональної організації політичної партії «За життя» Володимир Кедь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини