На Буковині затримали терористів, які намагалися втекти до Молдови

10.06.2018

затриманняСаме так завершилися антитерористичні навчання, які з 2 по 8 червня тривали на території Чернівецької області.

У ході навчань правоохоронці виконували завдання з пошуку та знешкодження умовних диверсійно-терористичних груп. Навчання були проведені Координаційною групою Антитерористичного центру при СБУ у співпраці з АТЦ СІБ Республіки Молдова та Румунською службою інформації. У тренуваннях, умови яких були максимально наближені до реальних, взяли участь представники СБУ, ЗСУ, Нацгвардії, поліції, ДСНС, ДПС, органів місцевої влади та іноземні партнери.

За легендою навчань зловмисники мали намір здійснити серію терористичних актів на території України та сусідніх держав. Одна з «диверсійно-терористичних груп» намагалася переправити закордон своїм спільникам зброю, боєприпаси, засоби зв’язку тощо.

 Завершальною стадією навчань стало захоплення «терористів» на міжнародному пункті пропуску «Мамалига-Крива» україно-молдовського кордону, – повідомляє Про це повідомляє прес-служба Управління СБ України в Чернівецькій області.

Нагадаємо, що 4 червня, на території Чернівецької психлікарні стався вибух в результаті якого постраждав 16-річний хлопець. У поліції повідомили, що інцидент на території медзакладу ніяк не пов’язаний з навчаннями. Сам постраждалий стверджує, що його побили у Шевченківському райвідділку. Перевіряючи дану інформацію, прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини