На акцію проти ректора ЧНУ прийшов лише помічник Бурбака

07.06.2018

пелехПісля того, як суд відновив на посаді викладача економічного факультету депутата Чернівецької міськради Ростислава Білика, лідер парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак вдався до особистісних образ на адресу ректора ЧНУ Степана Мельничука, який повідомив, що це рішення суду буде виконане.

На жаль, студенти, викладачі, депутати та тисячі інших чернівчан чомусь ніяк не відреагували на хамську поведінку знахабнілого нардепа та відкрито не встали на захист поважного ректора. Хоча всі розуміють, що місто підтримує Мельничука, адже сьогодні на акцію протесту проти нього вийшов лише один колишній випускник ЧНУ і за сумісництвом помічник нардепа Бурбака.

На це під час сьогоднішньої сесії звернув увагу секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Це прикро, коли народний депутат Максим Бурбак дозволяє собі некоректні, образливі висловлювання в бік ректора Чернівецького національного університету. Коли людина, яка ледве закінчила університет, залишалася на другий рік, дає оцінку, обливає брудом ректора ЧНУ тільки за те, що він виконав рішення суду. Я хочу звернути увагу на те, що з 15 тисяч студентів, 1,5 тисячі викладацького складу, депутатського корпусу не знайшлося жодної людини, яка б стала на захист ректора. В любому місті ректор національного університету – це є людина поважна. І наскільки залякав Бурбак все місто, що жодна людина публічно не змогла висловитися на підтримку ректора, хоча чітко всі розуміємо, що все місто його абсолютно підтримує. Тому що коли сьогодні організували акцію проти ректора ЧНУ прийшов буквально один випускник.

Яким чином Бурбак залякує місто? Наприклад, коли  представляють керівника обласної поліції, він сидить у президії, і, нібито, представляє його. Так само коли він ходить обнімається з обласним прокурором.

Це ганьба, коли така людина і така партія залякують місто. Тому шановні депутати дуже прошу хоча б нам не піддаватися на ці залякування», – зазначив Василь Продан.

Фото: molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини