Чернівецька «Самопоміч» визнала діяльність Поповича незадовільною та обрала нового голову осередку

05.06.2018

ткачук

Відтепер очолювати міську організацію «Самопомочі» буде викладач ЧНУ Ірина Ткачук. 

Виконавчий комітет політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» перевірив результати діяльності Чернівецької міської організації партії за 2017-й рік і визнав роботу міської організації під керівництвом Олексія Поповича незадовільною.

Також виконком ухвалив рішення скликати збори Чернівецької міської організації «Самопомочі», аби обрати нового керівника. На перші збори діючий керівник не з’явився, тож довелося скликати їх повторно 2-го червня , – йдеться у повідомленні партії на сторінці у facebook.

У той же час Олексій Попович написав заяву про вихід із партії, і автоматично перестав бути головою міської організації «Самопомочі». На зборах переобрали весь виконавчий комітет міської організації. Керуючим справами виконкому став Андрій Канак, а головою Чернівецької міської організації політпартії «Об’єднання «Самопоміч» обрано доцента кафедри фінансів і кредиту ЧНУ ім. Ю. Федьковича Ірину Ткачук.

«Олексій Попович – людина, яку знають у місті, поважаю його як особистіть, але міська організація під його керівництом не розвивалася. Також досі не кінця зрозумілою залишається ситуація щодо викрадення документів із зібраними підписами щодо відкликання депутатів, які входили до складу фракції «Самопомочі» у Чернівецькій міській раді. Хочу наголосити, що документи були викрадені не з офісу «Самопомочі», а, за словами Олексія Дементійовича, з його авто, і вини партії тут не має», – повідомила голова обласного осередку «Самопомочі» Наталія Райлян.

Нагадаємо, що Олексій Попович був відповідальним за процес відкликання депутатів, які входили до фракції «Самопоміч» у міській раді сценарій яого, як стверджують розроблявся у «Народному фронті».

Також відзначимо, що два тижні тому з фракції «Самопоміч» в обласній раді виключили Василя Гостюка, який останнім часом тісно співпрацюавав з нардепом від «Народного фронту» Максимом Бурбаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини