Треба використати усі можливості для того, щоб спільно працювати на розвиток Чернівців, – Василь Продан

01.06.2018

проданПро це секретар Чернівецької міської ради заявив в ефірі програми «Суть речей» на Радіо10, відповідаючи на запитання слухача про те чи можлива все ж таки плідна співпраця між депутатським корпусом та міським головою.

Зокрема, на думку Василя Продана необхідно шукати любі можливості для спільної роботи задля розвитку Чернівців і не зважати на політичну приналежність і особисті інтереси.

«Заради того, щоб проживання в місті стало набагато комфортнішим ми готові на любі компроміси з міським головою та з будь-якими політичними силами. Ніколи ми не заявляли, що з кимось ми не будемо співпрацювати чи когось будемо відправляти в ізоляцію. Треба використати усі можливості для того, щоб спільно працювати на розвиток Чернівців.

У першу чергу треба дивитися, що вигідно для міста. Тому ми з керівниками фракцій ще раз зустрінемося з Олексієм Павловичем. Якщо ми побачимо, що можлива співпраця на користь міста, то обовязково будемо працювати разом. На жаль, до цих пір такого не виходило. Тому, якщо Олексій Павлович готовий співпрацювати, то давайте разом працювати на користь міста», – зазначив Василь Продан.

У свою чергу, відповідаючи на це ж питання, Олексій Каспрук, заявив, що депутати постійно заважають йому працювати і відверто іронізував над можливістю компромісу та спільної роботи на користь громади Чернівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини