Василь Продан розповів чи будуть знімати Каспрука 31 травня

29.05.2018

продан3Секретар міськради Василь Продан у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів, що саме депутатів та чернівчан не влаштовує в роботі мера та чи вистачає голосів для дострокового припинення повноважень міського голови.

«Депутати будуть визначатись на сесії. Я буду доповідати, мабуть міський голова також буде пояснювати ситуацію чому так склалось, чому такий стан доріг і житлово-комунального господарства.

Кожен день щось прориває, трапляється. Сьогодні на Університетській фонтаном вода била, машина провалилась колесами, не могла виїхати, бо асфальт провалився, і це стається кожен день», – розповів Василь Продан.

На думку секретаря міськради подібні аварії є наслідком безгосподарності міського голови, який вже чотири роки не може навести лад у місті.

«Місто це живий організм і якщо ти йому не приділяєш достатньо уваги і не займаєшся містом протягом чотирьох років, то звичайно, воно призводить до того, що кожен день щось буде траплятись. Звичайно, місто треба виводити з такого стану, тому що це ж не правильно, щоб Чернівці, таке славетне місто, знаходилося на останньому місці в Україні серед обласних центрів по рівню комфорту. Це при тому, що ще нещодавно ми були першими по рівню комфортності. Мене, наприклад, така ситуація точно не влаштовує» – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини