Людину Бурбака виключили з фракції «Самопоміч»

23.05.2018

бурбак_гостюкЗаступника голови Чернівецької облдержадміністрації та за сумісництвом депутата Чернівецької обласної ради від «Самопомочі» Василя Гостюка виключили з відповідної фракції. Таке рішення одноголосно було прийняте на загальних зборах депутатів фракції, які відбулися 22 травня.

Про це обласна організація «Об’єднання «Самопоміч» повідомила на своїй офіційній сторінці у facebook.

«Ми прийняли таке рішення, оскільки Василь Гостюк майже рік не бере участі у загальних зборах фракціїА він повинен брати участь в обговоренні тих питань, які виносятся на сесію обласної ради. А якщо він не бере участі, то і голосувати командно він не може. Також він порушив Положення партії, згідно з яким бути одночасно і депутатом, і займати керівні посади у виконавчих органах, забороняється», – повідомив депутат Олег Мельничук.

Також, як зазначає голова обласної організації «Самопомочі» Наталія Райлян, Василь Гостюк не дотримувався принципів і положень партії.

«Як керівник обласного осередку, я довго спостерігала за цим процесом, сподіваючись, що Василь Гостюк сам визначиться, де йому бути. Кілька разів йому телефонувала з проханням влючитися в роботу фракії. Проте відповідь була, що він не може в робочий час бути присутнім. Як голова обласної організації, я повинна брати відповідальність за свою команду, інакше як потім людям пояснити, чому я замовчую ті чи інші речі?.. Для мене не мають значення прізвища. Прийшовши у “Самопоміч”, треба дотримуватися принципів і положення партії. А у випадку із Гостюком в цьому є ряд протирічь…», – каже Наталія Райлян.

Зазначимо, що останнім часом Василь Гостюк постійно супроводжує нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака у його поїздках по 204 виборчому округу. Зокрема, Гостюк брав участь у пафосному звіті Бурбака у Хотині. Також вони вдвох відвідують села, які мають об’єднуватися у територіальні громади. При чому, як стверджують місцеві мешканці, Гостюк озвучує лише ті пропозиції по створенню ОТГ, які йому нашіптує Бурбак і таким чином форматує округ під наступні вибори.

Також нагадаємо, що Чернівцями ширились чутки про те, що у Гостюка є спільний бізнес з контрабандистом «Слоном» у якого давні та тісні зв’язки з Бурбаком та «Народним фронтом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини