Каспрук хоче підняти тариф на проїзд у тролейбусах

23.05.2018

каспрук тролейбусВартість проїзду планується встановити на рівні 2 гривні 80 копійок.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук ініціює громадські слухання з питання зміни тарифів на проїзд в громадському електричному транспорті.

Згідно з його розпорядженням, слухання мають провести 1 червня 2018 року о 17:00 у залі засідань департаменту житлово-комунального господарства міської ради, II поверх, (вул. Героїв Майдану, 176).

Як повідомив в. о начальника Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк, тариф планують підняти на 0,80 гривень. Він також зазначив, що наразі тариф складає три гривні, дві з них платять пасажири і одну гривню компенсовує міська рада з бюджету, – пише promin.cv.ua.

Для участі у громадських слуханнях буде запрошено: мешканців Чернівців, депутатів міської ради VII скликання, посадових осіб виконавчих органів міської ради, членів Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, представників Чернівецького обласного відділення Антимонопольного комітету України, громадських організацій, КП «Чернівецьке тролейбусне управління».

Також до 18 червня проведуть консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення. Громадській раді при виконавчому комітеті міської ради рекомендовано провести засідання з обговорення зміни тарифів, – повідомляє прес-служба міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини