Намагаючись перемогти перевізників, Каспрук переможе чернівчан, – Микола Альбота

22.05.2018

альботаУ війні Каспрука з перевізниками крайніми можуть виявитися чернівчани.

Чернівецькі перевізники сподівалися, що сьогодні виконком таки прийме рішення щодо підвищення вартості проїзду у міських маршрутках до 5 гривень.

Наразі ж вони не готові говорити якими будуть їхні подальші дії: чи продовжать вони перевозити чернівчан за 4 гривні, чи знову вдадуться до страйку.

Про це times.cv.ua повідомив голова Асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота.

«По-перше, я би не називав наші попередні дії страйком. Це був вимушений невипуск автобусів на маршрути через складну фінансову ситуацію на підприємствах.

По-друге, після зустрічі у губернатора, який виступив гарантом наших домовленостей, після того, як рух маршруток був відновлений, ми мали надію, що міський голова виконає свою обіцянку і це питання буде розглянуто позитивно.

Після тих слів, які неодноразово говорив на нашу адресу міський голова, виходить, що він хоче перемогти перевізників. Але, насправді він переможе чернівчан.

Поки що я не готовий сказати якими будуть наші подальші дії. Ми обговорили ситуацію з перевізниками. Звучали різні думки з приводу того, що робити далі», – розповів Микола Альбота.

Також він зазначив, що два перевізники подали необхідний пакет документів з економічного обґрунтування тарифу і для них вартість проїзду можна було без проблем підвищувати.  «Про це говорилося і на тарифній комісії і сьогодні на виконкомі. Можна було збільшити тариф для цих перевізників і це б стало стимулом для інших подати свої розрахунки та теж отримати новий тариф. Однак, і це рішення теж не було прийняте», – зауважив голова Асоціації перевізників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини