Місто найгірших доріг у світі. Чернівчани звернули увагу мера на жахливий стан міських вулиць

11.05.2018

Каспрук бруківкаЧернівчанка Марина Хоменко на своїй сторінці у facebook звернулася до мера Олексія Каспрука з вимогою відремонтувати вулицю Дзержика.

«Просто вже третій рік розрита, повірте- дихати неможливо! Чи не могли б Ви вплинути хоч якось на відповідні служби, бо просто не можливо достукатися ні до кого!», – йдеться у дописі.

У коментарях до допису чернівчани обурюються тим, що усі чернівецькі вулиці, як в центрі, так і на околицях міста, перебувають у жахливому стані, по них неможливо пересуватися ні людям, ні автомобілям. Міський голова та комунальники роблять вигляд, що їх це не стосується, тож практично жодних ремонтних робіт на вулицях міста не проводиться.

При цьому, містяни відзначають, що неодноразово зверталися до Каспрука з приводу негайного ремонту тих, чи інших доріг, але жодної реакції від мера так і не дочекалися.






З огляду на те, що міській голова ігнорує чернівчан та не звертає увагу на розбиті дороги, то користувачі припускають, що вулицю Дзержика чекає сумна доля вулиці Хмельницького, яку Каспрук ремонтував декілька років.

В свою чергу Марина Хоменко переконана, що мер виконає свою обіцянку, яку він дав три роки тому, про швидкий ремонт вулиці Дзержика.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини