Бурбак вчив дітлахів правил дорожнього руху, а потім припаркував свій “Мерседес” на тролейбусній зупинці

11.05.2018

бурбак_дітиВчора до Хотинського навчально-виховного комплексу завітали поліцейські, рятувальники та медики, які розповідали дітлахам про правила дорожнього руху, показували як треба правильно діяти у різноманітних екстрених ситуаціях, тощо.

І минув би собі цей захід тихо, спокійно та непомітно, якби попіаритись на дітях не вирішив нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак. Звісно, що такому поважному гостю надали слово і Максим Юрійович розповідав дітям про те як дотримуватись правил дорожнього руху. А ще Бурбак вручив їм абетку-розмальовку з правилами дорожнього руху і побажав дітям добре їх завчити. Але схоже, що йому варто було один примірник розмальовки з ПДР залишити собі, адже через пару годин нардеп від «Народного фронту», грубо порушивши правила дорожнього руху, припаркував свій елітний «Мерседес» на тролейбусній зупинці.

Тому піар у Бурбака вийшов, м’яко кажучи, так собі. Бо досить недолуго виглядає, коли дітям про правила дорожнього руху дітям розповідає людина, яка сама їх нахабно порушує.

бурбак_мерседес

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини