Медсестра психлікарні, яка привласнила майже 12 тисяч гривень, отримала рік умовно

10.05.2018

гроші_наручникиШевченківський районний суд Чернівців погодився з доказами прокурора Чернівецької місцевої прокуратури та визнав винною колишню старшу медичну сестру одного з відділень КМУ «Чернівецька обласна психіатрична лікарня» у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).
Встановлено, що обвинувачена з лютого 2011 до лютий 2015 року вносила недостовірні відомості до табелів обліку робочого часу шести працівників цього відділення, достовірно знаючи, що вони перебувають за межами України і свої професійні обов’язки не виконують.

Таким чином було нараховано майже 12 тисяч гривень. Маючи доступ до банківських карток, жінка знімала грошові надходження та привласнювала їх.

За скоєне суд призначив жінці покарання у виді одного року обмеження волі з позбавленням права займати посади, пов’язані зі здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків у медичних установах терміном на 1 рік, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини