Комунальні підприємства мають працювати на громаду міста, – Віталій Михайлішин

08.05.2018

михайлішинЗ 2011 по 2014 рік у Чернівцях було лише два проблемних комунальних підприємства. Одне з них – це «Містобуд», яке, фактично, до банкрутства довів його тодішній керівник і нинішній мер Чернівців Олексій Каспрук.

Усі інші комунальні підприємства працювали у нормальному режимі, оперативно вирішували проблеми життєдіяльності міста та наповнювали бюджет Чернівців.

Натомість, сьогодні практично у сі комунальні підприємства є збитковими  і на їх утримання з міського бюджету виділяються сотні мільйонів гривень.

Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецькій промінь» розповів голова фракції «Рідне місто» у Чернівецькій міській раді Віталій Михайлішин, який у 2011-2014 роках очолював Чернівці.

«У нас єдине комунальне підприємство, яке було збиткове з 2011 року по 2014 рік – це був «Водоканал». І було таке підприємство «Містобуд». Там був керівник через якого підприємство було банкрутом і тільки борги залишило. Всі решта підприємств працювали.

Я хочу нагадати всім чернівчанам, що ми за три роки збільшили надходження від комунального підприємства «Калинівський ринок» на 100 мільйонів гривень, не встановивши жодного контейнера. 33 мільйони на рік заробляло комунальне підприємство. Ви уявіть скільки тих грошей до 2011 року йшли на збагачення деяких людей.

Комунальні підприємства мають працювати на громаду. Комунальне підприємство має вчасно виїхати та ліквідувати  аварійну ситуацію. Вчасно надати людям тепло, воду і забезпечити життєдіяльність міста», – зазначив Віталій Михайлішин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини