Голова Чернівецького осередку партії Наливайченка продовжує голодування

24.04.2018

цуркан1У неділю, під час Народного Віча проти порушення прав людей на вільний вибір, яке проходило у Заставні, голова Чернівецького осередку партії «Справедливість» Ярослав Цуркан оголосив голодування на знак протесту проти того, що виборчий список партії був знятий з реєстрації на виборах до Заставнівської ОТГ.

«Я це не робив для реклами, я не великий політик, за голодуванням якого будуть слідкувати всі. Я просто не знав, як ще впоратися із такою несправедливістю і допомогти кандидатам, чиї права порушили. Оголосити голодування було моїм особисти рішенням, таким собі «криком душі», і я так само сам вирішуватиму, коли це завершиться. Це не буде тривати тижнями чи місяцями. Наразі я почуваю себе нормально, проте змученим і втомленим. Я п’ю воду, чаї. Повторюю, це не буде тривати довго, бо люди, які це зробили, не будуть міняти сого рішення через моє голодування. Я і так скинув багато кілограмів, коли таке навколо відбувається – ти і не хочеш їсти», – розповів Ярослав Цуркан molbuk.ua

Нагадаємо, що Вінницький окружний адміністративний суд зняв з реєстрації весь список партії «Справедливість» на виборах до Заставнівської об’єднаної територіальної громади.

Ярослав Цуркан вважає, що це рішення є політичною помстою з боку нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини