Чернівецька організація політичної партії «За життя» поповнила свої ряди

24.04.2018

за життяБільше півсотні буковинців виявили бажання вступити до лав політичної партії «За життя». 60 партійних квитків урочисто було вручено новим членам партії, в суботу 21 квітня. Про це повідомила прес-служба партії «За життя».

«Це лише початок, адже бажаючих стати частиною нашої команди є чимало. Всі члени партії – це достойні, розумні та свідомі буковинці, які націлені на розбудову нашої області та країни» –  зазначив голова чернівецької обласної організації політичної партії «За життя», Володимир Кедь.

Після урочистого вручення партійних квитків, новостворені однопартійці обговорили напрямок роботи, першочергові питання , які потребують вирішення.

«Я впевнений, з такою командою однодумців, ми зможемо змінювати ситуацію на краще, як на Буковині, так і в Україні в цілому. Адже як показує практика, до нас приєднуються інтелігентні, мудрі та досвідчені люди – лікарі, юристи, вчителі і що важливо , багато молоді. Тому разом ми зможемо побудувати щасливу країну», – наголосив Володимир Кедь.

Це успішний старт діяльності чернівецької обласної організації політичної партії «За життя». Адже інтенсивно триває підготовка до відкриття офісів в районних центрах і звісно ж поповнення в лавах партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини