Чернівчани вимагають, щоб наступної зими вулиці міста не посипали піском

12.04.2018

посипання_пісокПісля того як до Чернівців прийшла весна виявилося, що на вулицях міста після танення снігу залишилося чимало бруду, а мешканці міста щодня змушені дихати пилюкою, яку здіймають автомобілі. Це є наслідком того, що взимку, під час снігопадів, дороги та тротуари посипали піском.

Тож, в Єидиній системі місцевих петицій з’явилося два звернення з вимогою припинити подібну практику.

«Заборонити використання піску взимку для доріг міста, так-як весною багато бруду та пилу, що в свою чергу псує містянам повітря, натомість використовувати спеціальну рідину, як це вже давно роблять цивілізовані громади», – йдеться у петиції автором якої є чернівчанин Володимир Урсулян.

«Ніде в світі крім Росії вже не використовують пісок. Це що не ефективно взимку , а ще більше це завдає великої шкоди Чернівцям і чернівчанам. Місто перетворилося на суцільне багно і пилюку, люди всіма цими нечистотами дихають!!! В зимку сніг випадає декілька разів, а пилюки від піску на роки. Весь світ використовує рідкі рідини для очищення вулиць від снігу. Відповідно всі живуть в чистоті і дихають повітрям без пилу. Просимо владу прислухатися а громаду підтримати», – зазначається у зверненні чернівчанина Віталія Бесараби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини