У Магалі п’яний неповнолітній водій зніс огорожу (відео)

11.04.2018

32

15-річний юнак намагався втекти від поліції.

Автомобіль марки ВАЗ, водій якого порушив ПДР (не увімкнув покажчик повороту) помітили патрульні поліцейські 10 квітня, близько першої години ночі, на автодорозі М-19.

Коли інспектори подали водієві сигнал про зупинку – той не відреагував, а тільки пришвидшився. Патрульні поліцейські послідували за ним.

В с. Магала водій не впорався з керуванням і допустив зіткнення з огорожею, опісля – намагався втекти.

Одразу після зупинки хлопець, аби уникнути відповідальності, повідомив патрульним, що йому 12 років і в нього не має батьків. Пізніше охоронці порядку з’ясували, де проживає батько хлопця та направились туди, аби в його присутності поспілкуватися із неповнолітнім.

Під час спілкування у хлопця помітили ознаки сп’яніння, та він і сам не заперечував, що випивав. Тест на стан сп’яніння виявився позитивним – 1,5 проміле.

Зважаючи, що хлопцю 15, як з’ясувалось, років – всі адміністративні матеріали поліцейські склали на його батька.

Зокрема, протокол за ст. 130 КУпАП ( керування автомобілем в стані сп’яніння), ч.2 ст 126 КУпАП ( керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Автомобіль евакуювали, – повідомляє прес-служба патрульної поліції Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини