Комунальники нарешті згадали, що треба поливати вулиці

11.04.2018

поливПісля того, як у Чернівцях зійшов сніг, на вулицях міста залишилося чимало бруду. Автівки здіймали клуби пилюки, якими були змушені дихати чернівчани. Комунальники робили вигляд, що намагаються вирішити проблему і навіть пробували прибрати вулиці за допомогою, нібито, сучасної притиральної машини. Щоправда, єдиним результатом того невдалого дійства працівників «МіськШЕПу» на Героїв Майдану стали справжня піщана буря та глузування у соцмережах.

І лише після цього комунальники згадали, що вулиці треба поливати. Про що, звісно, поспішили, відрапортувати.

«Нічне миття вулиць розпочали у Чернівцях 9 квітня. Першочергово техніка МіськШЕПу працювала на вулицях Головній (Кафедральна – Б. Хмельницього), І. Франка, Кафедральній, Університетській, а також Лесі Українки. «Ми розпочали миття вулиць, викладених бруківкою, адже досягти результату на такому покритті важче, ніж на асфальтному, – каже головний інженер КП МіськШЕП Павло Олоєр. – Техніку було переобладнано до настання стійкої сухої погоди, тож вона була готова до роботи. У ніч з 10 на 11 квітня будемо працювати на Головній, І. Франка, Університетській, Героїв Майдану та С. Бандери. Уже з четверга будемо поливати також Проспект Незалежності, Московської олімпіади, Гагаріна, центральну частину міста. Далі охопимо і гравійні дороги, щоби на цих шляхах не здіймався пил. Роботи триватимуть до 8-ї ранку щодоби», – йдеться у повідомленні на сайті Чернівецької міської ради.

Звісно, краще пізно, ніж ніколи. Але виникає питання – чому ніхто заздалегідь не подумав про необхідність поливу вулиць, а чернівчани майже два тижні були змушені дихати пилюкою???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини