Чернівецькі перевізники сьогодні зупинять рух маршруток у місті

11.04.2018

маршруткаПеревізники Чернівців вирішили зупинити рух маршруток 11 квітня з 11 до 15 години. Про це повідомив в.о. голови Асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота.

Наразі ж, з його слів, усі автобуси виїхали на маршрути. Затримки із рухом транспорту можуть виникати через затори на дорогах, – пише acc.cv.ua.

“Учора, 10 квітня о 17 годині перевізники зібрались та більшістю голосів вирішили зупинити сьогодні маршрутки, – каже М. Альбота, – зараз перевізники збираються на зустріч із керівником департаменту ЖКГ міської ради Ярославом Кушніриком. Ми чекаємо дій міської влади, що мають відбуватись відповідно до закону, а саме – влада має протягом місяця перерахувати тариф, якщо були зміни у вартості хоча б однієї складової,”– вважають перевізники.

Перевізники нарікають, що мають борги за пальне і запчастини, за їхніми розрахунками, тариф у маршрутках мав би бути 6 гривень, вони ж вимагають тимчасово збільшити його із 4-х до 5-ти гривень.

Крім того, перевізники подали громадський запит  до міської ради, де вимагають надати документи, якими користується міська влада при формуванні тарифу.

Раніше члени виконавчого комітету заявляли, що не будуть іти на шантаж перевізників, голосуючи за підняття тимчасового тарифу , бо не мають чітких розрахунків від перевізників для підняття тарифу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини