Засідання виконкому не відбудеться через відсутність Каспрука

10.04.2018

КаспрукЗавтра, 11 квітня, мало відбутись планове засідання виконавчого комітету міськради. Але, як стало відомо, його несподівано перенесли на 17 квітня. Причиною таких змін стала відсутність у місті мера Олексія Каспрука.

Мабуть, Олексія Павловича мало цікавить той факт, що від завтра чернівецькі перевізники оголосили страйк і місто опинилося під загрозою транспортного колапсу. Досі не нерозглянуті інші важливі питаня життєдіяльності міста. І все це наводить на думку, що Каспрук вирішив свідомо паралізувати роботу виконавчого комітету та зірвати його засідання.

Про те, що планове засідання перенесли на наступний тиждень, повідомила  член виконкому Антоніна Бабюк на своїй сторінці у мережі “Фейсбук”.

“От якось так воно виходить, що немає ніякої відповідальності, а ще більше немає координаціі дій. Чернівецька господарка чи то політика? Хто зна… Завтра, 11.04.2018 року, мало відбутися планове засідання виконавчого комітету, ( планове, тобто затверджене). І що, повідомляють в групі (група Виконком у вайбері)? Що засідання переноситься на 17.04, чому? Причина? А у відповідь тишина, – пише Антоніна Бабюк, –  Бо міського голови немає в місті? Ну немає, ну всяке буває, але чого ж винуватити членів виконкому в саботажі чи в несерйозності? Чому це засідання не може відбутися ? Є ряд важливих питань, які треба розглянути уже, та й сама організація бажає кращого. Є люди, питання яких мали розглядатися завтра, є запрошені, їх хтось попередив про перенесення засідання? Ото і є “Спільними зусиллями”?!!” – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини